Problemen met inbellen bij een gesprek Afdrukken

Er zijn een paar redenen waarom je niet in kan bellen. Hieronder staan er een paar op een rijtje:


INHOUDSOPGAVE


Het videogesprek is nog niet gestart

Het is pas mogelijk om bij het gesprek in te bellen wanneer het gesprek begonnen is. Is het gesprek nog niet begonnen, wacht dan even en probeer het nog eens.


Je hebt je nummerherkenning geblokkeerd

Zaurus laat het anoniem inbellen niet toe vanwege veiligheids- en privacy redenen. Wanneer je anoniem inbelt kunnen andere niet zien wie ingebeld is en dat is natuurlijk niet fijn. Natuurlijk zijn er tal van redenen om je nummer anoniem te houden, en dat begrijpen wij ook. Daarom passen wij een eigen manier van anonimiseren toe. Het telefoonnummer staat nooit compleet in beeld. Er zijn altijd 4 cijfers weggehaald zoals je hieronder kan zien.


Je hebt 5 keer in 5 minuten de verkeerde code gebruikt

Om de veiligheid van het gesprek te bewaren hebben we een paar methodes ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat men die niks te maken hebben met het gesprek in het gesprek kunnen komen. Eén van deze methodes blokkeert een telefoonnummer als deze 5 keer in 5 minuten een gesprek probeert binnen te komen zonder dat de juiste code gebruikt wordt.
Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, wacht dan 5 minuten en probeer het nog eens.


Je hebt 5 keer in 5 minuten geprobeerd in te bellen

Ook dit is een manier om de veiligheid te vergroten. Wanneer een telefoonnummer 5 keer in 5 minuten probeert in te bellen, dan zal dat nummer geblokkeerd worden. Mocht je dit overkomen, wacht dan 5 minuten en probeer het nog eens.Problemen het inbellen via een conference toestel

Er zijn teveel verschillende conference sets om een volledige stap voor stap handleiding te schrijven, maar hieronder kan je vinden hoe het apparaat ingesteld moet zijn om de verbinding op te zetten. Mocht je problemen hebben met het instellen, of wil je zeker weten of het gaat werken, neem dan contact op met de beheerder van je conference toestel.Ondersteunde codecs:


Audio codecsVideo codecs
AACH264
AC3H265
OPUSVP8
G.711 (PCM/PCMA/PCMU)VP9
G.722 (SB-ADPCM)
ILBC
ISAC
Nellymoser


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..