Zaurus web-app werkt niet in de internetbrowser op mobiel Afdrukken

Dat klopt! Wanneer je in je mobiele browser naar de Zaurus gaat, word je automatisch doorverwezen naar een pagina met een link naar de mobiele applicatie die geschikt is voor jouw apparaat. Echter werkt dit niet op Firefox browsers. Deze zien het linken van een website aan een mobiele app als het doorgeven van gegevens en blokkeren dit.

Door het automatisch doorverwijzen naar de app store en de app zelf kunnen we een betere èn stabielere gebruikerservaring garanderen.