Foutmelding bij het inloggen Afdrukken

Als je een foutmelding krijgt, kan dat verschillende oorzaken hebben. De oplossing is afhankelijk van de specifieke foutmelding die je krijgt. We zetten ze voor je op een rijtje.


INHOUDSOPGAVE


Je account is tijdelijk geblokkeerd

Als je deze foutmelding ziet, kan het zijn dat je tijdens het inlogproces te vaak een verkeerd wachtwoord hebt ingevuld. Als dit het geval is, kun je het over 20 minuten opnieuw proberen. Controleer even of je Caps Lock niet aan staat. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je deze ook opnieuw instellen.


Werk je bij een grote organisatie, dan kan de beheerder van Zaurus daar je wachtwoord opnieuw instellen. Als die dit gedaan heeft is je account ook gelijk weer vrijgegeven.


Incorrecte inloggegevens

Om in te loggen moet je je correcte gebruikersnaam (meestal het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd) en wachtwoord invullen. Weet je niet meer met welk e-mailadres je je hebt geregistreerd? Neem dan contact op met onze helpdesk, wij kunnen het voor je opzoeken. Als je niet meer weet wat je wachtwoord is kun je deze altijd opnieuw instellen


Voer een wachtwoord in

Bij het inloggen ben je vergeten je wachtwoord in te vullen. Weet je je wachtwoord niet meer? Je kunt deze altijd opnieuw instellen.


Vul een geldig e-mailadres in

Bij het inloggen moet je een gebruikersnaam invullen. Meestal is dit het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Waarschijnlijk heb je deze niet goed ingevuld. Een e-mailadres heeft het formaat X@Y.Z (bijvoorbeeld werknemer@bedrijfsnaam.nl). Controleer of het e-mailadres dat je hebt ingevuld klopt en voldoet aan het geldige formaat. Als je je gebruikersnaam niet meer weet kun je contact opnemen met onze helpdesk.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..