Ik blijf een ongelezen berichten notificatie zien Afdrukken

Het rode bolletje bovenaan je conversatie-overzicht toont het aantal ongelezen conversaties. Soms staat deze indicator er echter ook als je ogenschijnlijk alles gelezen hebt – hoe zou dit kunnen?

Vaak is het zo dat men het conversatie-overzicht op de ‘Open’ filter heeft staan. Wanneer de ongelezen berichten dan in gesloten conversaties staan, is dit niet te zien – maar deze ongelezen berichten triggeren wel de ‘ongelezen conversaties indicator’. Om er zeker van te zijn dat je niets gemist hebt, kun je de filter op ‘Ongelezen’ zetten – ook gesloten conversaties met ongelezen berichten worden hierin meegenomen.

Het kan ook zijn dat je de conversaties wèl gelezen hebt op bijvoorbeeld je mobiele telefoon, maar dat deze dan op een ander apparaat nog wordt weergegeven als ongelezen. Dit is vanwege de opzet van onze multi-device messaging – er kan niet realtime een signaal afgegeven worden tussen apparaten over welke conversaties gelezen zijn. Je kunt wel je scherm verversen of wisselen van scherm op web of naar beneden swipen op je mobiele apparaat – dan wordt je overzicht bijgewerkt.