Hoe komt het dat mijn beeldkwaliteit tijdens het videobellen niet goed is? Afdrukken

Als het beeld tijdens je videogesprek hapert of de beeldkwaliteit anderszins niet goed is, kan dat verschillende oorzaken hebben.

Verouderd apparaat

Videobellen werkt het beste op nieuwere computers, smartphones en tablets. Deze beschikken over de juiste hardware om grote hoeveelheden data soepel te zenden en te ontvangen.

Trage internetverbinding

Het kan ook liggen aan je internetverbinding. Dit kun je testen op bijvoorbeeld speedtest.net. Hoe hoger het aantal Mbps, hoe beter.

Geen van bovenstaande?

Indien geen van bovenstaande punten een probleem zou moeten vormen maar de kwaliteit van je videogesprek toch niet naar wens is, neem dan even contact met ons op, of stuur een e-mail naar support@zaurus.nl. Vermeld in ieder geval:

• Met wat voor apparaat je videogesprekken voert;
  • Wat je getestte aantal Mbps is;
  • Met hoeveel deelnemers je aan het videobellen bent.