Goedkeuren van gebruikers Afdrukken

Het kan voorkomen dat een collega via een andere partij wordt uitgenodigd. Als Zaurus het e-maildomein van deze gebruiker kan matchen met jullie company domein, dan wordt de bedrijfsbeheerder gevraagd om te controleren of deze collega is wie die moet zijn.

Om dit te doen moeten weer gaan naar het gebruikersoverzicht. Wanneer er een gebruiker staat de wachten op goedkeuring, dan zal een nieuwe knop te zien zijn: 'Gebruikers goedkeuren.'

Klik hierop en keur de gebruiker goed, of af.