Hoe maak ik een Zaurus thema in de kleuren van mijn organisatie? Afdrukken

Als je wilt dat jij en je collega’s Zaurus kunnen gebruiken in de kleuren van je organisatie, kun je een kleurenthema instellen.


Als je bedrijfsadmin bent, heb je toegang tot de bedrijfsinstellingen. Ga hiervoor naar het menu rechts bovenin in de webversie en klik de optie ‘Bedrijfsinstellingen’ aan. Vervolgens open je de ‘Thema’ tab.


Hier kun je verschillende kleuren kiezen voor verschillende onderdelen van de app. Onderin krijg je een voorbeeld te zien van hoe het eruit zal zien. Op het moment dat je op ‘Thema opslaan’ klikt, wordt het thema daadwerkelijk aangepast en zal deze bij zowel jou als al je collega’s worden weergegeven. Je andere zakelijke contacten zullen dit thema niet te zien krijgen – dit is alleen voor de medewerkers van jouw organisatie.

alterdesk theme

Tip: gebruik een zogeheten color picker om er achter te komen welke exacte kleuren worden gebruikt in je bedrijfslogo / website! Een dergelijke color picker is te vinden in de meeste beeldbewerkingsprogramma’s (zoals Photoshop of gratis webtools zoals Pixlr).

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..