Hoe stel ik Single Sign On in voor het hele bedrijf? Afdrukken

Je kunt Single Sign-on ook instellen voor het gehele bedrijf.

Als je de admin van je bedrijf bent, staat er in de webversie in het menu rechts bovenin de optie ‘Bedrijfsinstellingen’. Klik hierop en ga naar de tab ‘Geavanceerd’.

Klik op de knop ‘Alternatieve login’. Hier staat korte uitleg over hoe je Single Sign-on instelt voor je bedrijf – ook kun je een handleiding downloaden.

We raden aan dat je dit laat instellen door je IT servicedesk. Mochten zij er niet uitkomen, dan kunnen ze natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk.

Klik hier om de ADFS (Single Sign-on) handleiding te downloaden/