Wat is de fallback taal en wanneer zet ik dit aan? Afdrukken

In de ‘Geavanceerd’ tab van de bedrijfsinstellingen vind je volgende optie: “Gebruik fallback-taal in de gegenereerde e-mails” – maar wat houdt dit in?

Als je deze optie aanzet betekent dat ruwweg dat gebruikers die tot jouw organisatie behoren systeemmails in alle beschikbare talen in de app ontvangen. Ze ontvangen uiteraard nog steeds maar één mail per keer: onder de standaardtaal van de organisatie staat dan simpelweg hetzelfde bericht in de overige talen (op moment van schrijven zijn de beschikbare talen Nederlands, Engels, Spaans en Duits).

Dit kan handig zijn voor organisaties waar mensen met diverse achtergronden werkzaam zijn, die de standaard taal mogelijk niet volledig beheersen.

Deze instelling is op organisatieniveau instelbaar – als je het hebt aangezet heeft dit dus geen invloed op de mails die contacten die bij andere organisaties werkzaam zijn ontvangen wanneer je hen bijvoorbeeld een bericht stuurt. Indien zij hun systeemmails ook in meerdere talen willen ontvangen zal hun bedrijfsadmin dit aan moeten zetten voor hun organisatie.