Zaurus bied de mogelijkheid om een afwezigheidsbericht, of Out of Office in te stellen.

Om dit te doen zal je via de desktop-app of de website moeten inloggen en vervolgens naar 'Profiel' moeten gaan:

Eenmaal daar selecteer je het tabje 'afwezigheidsberichten'

We zullen de opties even apart behandelen:

De 'Stuur altijd' functie is bedoeld voor terugkerende berichten die altijd op een bepaald moment verstuurd moeten worden. Denk aan na de werkdag of in het weekend.

Vul bij 'Start' de tijd in van de dag vanaf wanneer je afwezig bent, en bij 'Eind' wanneer je weer aanwezig bent. Ben je de hele dag afwezig, vul dan in bij 'Start' 0:00 en bij 'Eind' 23:59.

Selecteer daarna op welke dagen de regel in moet gaan.

Je kan het bericht zelf nog aanpassen. Gebruik [START]  en [EIND] om de starttijd en eindtijd in het bericht te laten tonen.

Gebruik de optie 'Periode' om een langdurige afwezigheid aan te tonen.

In plaats van een start- en eindtijd in te vullen geef je hier op vanaf welke datum je afwezig bent, tot welke datum je afwezig blijft.

Vergeet vervolgens niet om ook nog het bolletje bovenaan de pagina om te zetten naar 'Ingeschakeld' om het te activeren.