Wachtwoord veranderen Afdrukken

Er zijn twee opties om je wachtwoord te veranderen.

INHOUDSOPGAVE

Wachtwoord vergeten

De eerste is wanneer je je wachtwoord vergeten bent en je niet meer kan inloggen.

Om het wachtwoord in dit geval te veranderen moet je een wachtwoord-reset aanvragen. Klik hier om dat te doen.

Wachtwoord veranderen

Wanneer je je wachtwoord nog weet, dan kan je inloggen bij de Zaurus web-app.
Klik rechtsboven op je naam en kies voor instellingen. Ga naar het tabblad ‘Wachtwoord.’
  • Voer in het eerste invoerveld jouw oude wachtwoord in.
  • Voer in het tweede invoerveld jouw nieuwe wachtwoord in! Let op! Het wachtwoord moet voldoen aan de specificaties.
  • Voer in het derde invoerveld opnieuw jouw nieuwe wachtwoord in.
  • Klik op “Verander wachtwoord”.