E-mailadressen toevoegen of wijzigen Afdrukken

Zaurus is een communicatieplatform, wat betekent dat ook anderen met dit platform werken. Binnen een organisatie kan men, via Zaurus, contact met elkaar leggen. Dit is mogelijk doordat mensen elkaar kunnen opzoeken. Ben je opzoek naar een collega, dan kan je bijvoorbeeld zoeken op: naam, functie of e-mailadres.

Het instellen van jouw e-mail kan via deze functionaliteit. Binnen “Instellingen” op het tabblad “E-mailadressen” kan jij al jouw e-mailadressen toevoegen waarop jij gevonden wilt worden. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in onze web-applicatie en niet op de mobiele applicaties. Klik hier om in te loggen op de web-app.

Tip! Voeg al je actieve e-mailadressen toe, zodat al je contacten je kunnen vinden op het e-mailadres waarmee jij met hen communiceert.