Overige profielinstellingen Afdrukken

Geavanceerd:

Accounts samenvoegen

De functie “Accounts samenvoegen” is handig als je voor meerdere organisaties werkt die allemaal gebruikmaken van Zaurus. Indien je de accounts niet zou samenvoegen, dan zou je voor elke organisatie een separate Zaurus-omgeving hebben. Door het samenvoegen, worden alle accounts samengevoegd, waardoor je Zaurus kunt benaderen met één inlognaam en wachtwoord, waarna je vervolgens bij alle chats en spreekkamers van jouw organisaties kan.

Klik op de knop “Samenvoegen” en log in het volgende scherm in met het account dat je aan dit account (waar je nu op bent ingelogd) wilt toevoegen.

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op! Het samenvoegen van meerdere accounts kan niet ongedaan worden gemaakt. In dit geval worden de twee gebruikers definitief samengevoegd als één gebruiker.

Account verwijderen

Wanneer je je account verwijderd, wordt al je data volledig verwijderd van onze servers. Berichten die je met dit account hebt verzonden, zullen ook verwijderd worden en niet meer zichtbaar zijn voor jouw contacten.

Klik op de knop “Account verwijderen” om jouw account te verwijderen.

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op! Verwijder je account alleen als je 100 procent zeker bent dat je je account of de inhoud ervan niet meer nodig zult hebben in de toekomst. Verwijderde accounts kunnen niet meer worden hersteld.

Ingelogde apparaten bekijken

Via deze optie kan je bekijken met welke apparaten je ingelogd bent. Je hebt hier de mogelijkheid om alle apparaten uit te loggen. Bijvoorbeeld: je hebt met een toestel van een ander ingelogd in jouw account, na afloop ben je vergeten om jezelf uit te loggen. Deze functionaliteit biedt ook een mooie gelegenheid om te bekijken of jouw account door anderen gebruikt wordt. Zo ja, dan is het raadzaam om uit te loggen op alle toestellen en een nieuw wachtwoord in te stellen.

Let op! Voor mobiele apparaten wordt ook app data op afstand weggegooid waar je bent ingelogd. De autorisaties die de app heeft gekregen bij het inloggen worden weggegooid. Dit zorgt ervoor dat de app uitlogt

Machtigingen

Op deze pagina zijn de applicaties te zien die je hebt gemachtigd om je account details te zien zonder je wachtwoord te weten. Deze applicaties hebben toegang tot verschillende stukken informatie gebaseerd op het gevraagde toepassingsgebied, welke gezien kan worden door te klikken op de gemachtigde applicatie. Als je niet wilt dat een bepaalde applicatie toegang heeft tot jouw account details, dan kan deze machtiging hier worden ingetrokken of uitgezet. Uitgezette machtigingen kunnen te allen tijde weer worden aangezet.

Apparaten (end-to-end encryptie)

Deze functionaliteit toont de actieve apparaten die gelinkt zijn aan jouw account. Gedurende de tijd dat je op deze apparaten bent ingelogd, kunnen de apparaten worden gebruikt om jouw end-to-end versleutelde berichten te lezen.

Zodra je uitlogt op een apparaat, heeft dit apparaat geen toegang meer tot jouw (versleutelde) berichten.

Als je een apparaat wilt toevoegen aan deze lijst, hoef je alleen maar op dat apparaat in te loggen.

Let op! Alle berichten die geplaatst zijn voordat je dit apparaat toevoegde zullen niet toegankelijk zijn voor dit nieuwe apparaat – elk van deze berichten zal echter wel vervangen worden met een systeembericht waarin staat welk apparaat je nodig hebt om het bericht te lezen.