Telefoonnummers Afdrukken

In “Instellingen” op het tabblad “Telefoonnummers” kun je jouw mobiele telefoonnummers vermelden. Je zal deze tab alleen zien als je geregistreerd bent met een telefoonnummer.

Let op! Zorg ervoor dat je de internationale notatie van je mobiele nummer gebruikt. (+31600000000)

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zodra je een telefoonnummer toevoegt, ontvang je op dit telefoonnummer een SMS van Zaurus.

“Your Zaurus Messenger token is: [code]”

De code die je per SMS hebt ontvangen, kan je invoeren in het invoerveld van het desbetreffende telefoonnummer. Klik vervolgens op “Valideren”.

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Boven in beeld krijg je een melding te zien dat de validatie succesvol is verlopen. Nu het telefoonnummer is gevalideerd kan je het nummer instellen als “primair telefoonnummer”. Het telefoonnummer dat je aanmerkt als “primair” wordt gebruikt wanneer je jouw wachtwoord wilt veranderen of indien je een tweestapsverificatiemethode gebruikt. Klik op “Maak primair”. Het nummer is nu aangemerkt als primair telefoonnummer.