Wanneer iemand geen verbinding kan maken met een videogesprek via Zaurus, of als iemand ad-hoc bijgeschakeld moet worden en er geen tijd is om een Zaurus account aan te maken, dan is er nu de optie om iemand te laten inbellen.

Waar je de gegevens vandaan kan halen is echter afhankelijk van de app zelf.

INHOUDSOPGAVE

Web- of desktop app.

De gegevens voor het inbellen kan je vinden in de spreekkamer onder het 'Meer-menu.'

Er zal een pop-up komen die laat zien welk telefoonnummer gebeld moet worden, en welke code opgegeven moet worden om in de juiste spreekkamer te komen.

iOS-app

Wanneer je in een spreekkamer zit via de iOS-app, dan moet je eerst op het hamburgermenu-icoontje klikken, en dan vervolgens de optie Inbelgegevens selecteren:

Android-app

In de Android-app druk je op de 3 puntjes, en kies je vervolgens voor inbelgegevens:

Outlook-plugin

Mocht je mensen via de Outlook plugin in een videogesprek spreken, dan kan je de inbelgegevens boven aan het videoscherm vinden. Het kan zijn dat deze verborgen zijn, maar dan hoef je alleen even je muis over het videoscherm te bewegen om ze naar voren te krijgen.