Inloggen Afdrukken

Om Zaurus te gebruiken zal je moeten inloggen bij onze web-applicatie, of onze desktop applicatie. We zullen je hieronder meer over beide applicaties vertellen. Heb je nog geen account om mee in te loggen? Lees hier dan meer over hoe je een Zaurus account kan aanmaken.

INHOUDSOPGAVE

Waar vind ik de desktop-app?

Onze desktop app is een programma wat je installeert op je computer. We hebben een app voor zowel Windows , als MacOS.

Welke browser?

Zaurus werkt met de meeste browsers, maar helaas niet allemaal. Zo is Internet Explorer helaas te oud en werkt deze niet met Zaurus.

De meest gebruikelijke browsers zijn

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari

Mocht je je scherm willen delen tijdens een video consult, Gebruik dan Chrome, Edge of Firefox.

Inloggen

Start de browser die je wilt gebruiken en ga naar https://web.zaurus.io om in te loggen of start de desktop-app. Beiden zijn zoveel mogelijk hetzelfde zodat je met beide apps aan de gang kan.

Je zal het volgende scherm zien.

Afbeelding met schermafbeelding
Automatisch gegenereerde beschrijving

Voer jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord in. Klik vervolgens op “Inloggen”.

Je gebruikersnaam is meestal het e-mailadres waarmee je bij ons bent geregistreerd. In sommige gevallen heb je een account gekregen zonder e-mailadres. De beheerder van Zaurus binnen jouw organisatie zal deze dan aan jou doorgeven.

Het wachtwoord is het door jouw aangemaakte wachtwoord die je hebt ingevuld tijdens het accepteren van de uitnodiging om Zaurus te gebruiken.