De interface Afdrukken

De interface van Zaurus is erg uitgebreid om je van zoveel mogelijk opties te voorzien. Dit maakt het op het eerste gezicht misschien wat verwarrend. Hieronder leggen we per gedeelte uit wat de knoppen doen.

INHOUDSOPGAVE

Het gesprekoverzicht

1. De ongelezen chats indicator; Hier zie je hoeveel chats nieuwe berichten bevatten.

2. Huidige account/account wisselen; Hier zie je met welke account je op dit moment ingelogd bent. Heb je meerdere accounts aan elkaar gekoppeld, dan kan je hier daar tussen wisselen.

3. Het zoekveld; Vul hier een term in om nar te zoeken. Dit kan een naam zijn, of een specifiek woord.

4. Filters; Klik hierop om een filter in te stellen op de gesprekken die je ziet.

5. Categorie kiezen; Hier kan je kiezen welke categorie je ziet. Van boven naar beneden zijn dit:
-Alle gesprekken

-Collega's

-Professionals
-Zorgvragers
-Spreekkamers
-Bestanden

6. De gesprekken; Hier zie je al je gesprekken en spreekkamers.

7. Help en app downloaden; Als je een probleem hebt, of je bent op zoek naar informatie, klik dan op het vraagteken om een menu met opties te krijgen. Wil je de app downloaden, klikt dan op het onderste icoontje.

Het chatvenster

8. De nieuw-knop; Met deze knop kan je nieuwe contacten uitnodigen, en nieuwe spreekkamers aanmaken. Hier leggen we uit hoe je dat doet.

9. De naam/onderwerp van het gesprek;

10. De gesprek/spreekkamer opties; Later in dit artikel leggen we uit wat de opties allemaal doen.

11. Zoeken; Vul hier een zoekterm in om dat te zoeken in het gesprek.

12. Het status-menu; Later in het gesprek zullen we uitleggen wat je met dit menu kan.

13. Whiteboard; Hiermee open je het whiteboard. Hier leggen we uit wat je met het whiteboard kan.

14. Start videogesprek; Hiermee start je het videogesprek. In dit artikel lees je meer over de videogesprekken.

15. Deelnemers toevoegen; Deze knop is alleen aanwezig in spreekkamers. Klik hierop om extra deelnemers toe te voegen.

16. Lijst met deelnemers; Hier zie je welke deelnemers in de spreekkamer zitten.

17. Berichten; Hier komen alle berichten te staan die verstuurd zijn in de spreekkamer/het gesprek.

Het berichtenveld

In dit artikel gaan we dieper in op het berichten veld.

18. Invoerveld; In dit gedeelte kan je je bericht typen.

19. Stuur; Met deze knop verstuur je je bericht.

20. Bijlage toevoegenKlik op deze knop als je een bijlage wil toevoegen. Kijk hier voor meer informatie over bijlagen.

21. Emoticon; Hiermee kan je een emoticon toevoegen aan je bericht.

22. Sturen met enter; Wil je dat je berichten stuurt zodra je op enter drukt? Vink dan dit vinkje aan.

23. Leeftijd aan bericht toevoegen; Met deze optie wordt het bericht automatisch verwijderd ingestelde periode.

Het status-menu

24. Profiel; Klik hier om je profielopties aan te passen. Hier vertellen we je meer over deze opties.

25. De bedrijfsinstellingen; Alleen beheerders kunnen deze optie zien. Hiermee kunnen zij instellingen voor het hele bedrijf instellen.

26. Status instellen; Door je status in te stellen kunnen andere zien of je beschikbaar bent of niet.

27. Instellingen; Niet te verwarren met je profiel. Bij instellingen kan je de technische kant van Zaurus beheren.

28. Uitloggen; Klik hier als je wilt uitloggen.

Gesprek/spreekkameropties

29. Opties; Hiermee open je het scherm waarmee je de opties van de spreekkamer kan aanpassen.

30. Bekijk bestanden; Wanneer je hier klikt zal je alle bestanden zien die in dit gesprek gedeeld zijn.

31. Download berichten; Met deze optie kan je een PDF-bestand downloaden met alles wat gezegd is in de spreekkamer.

32 Download berichten met bestanden; Deze optie zorgt dat je een .zip bestand krijgt waar een PDF-bestand met alle berichten in zit, en alle gedeelde bestanden uit het gesprek.

33. Spreekkamer sluiten;  Gebruik deze optie om de spreekkamer te sluiten. Er kunnen dan geen berichten meer in verstuurd worden. Na het sluiten zal deze optie veranderen in 'Verwijder spreekkamer.'

34. Sluit en verwijder spreekkamer; Met één klik op de knop sluit je de spreekkamer en verwijder je deze uit je gesprekoverzicht.

35. Gasttoegang; Met gasttoegang kan je deelnemers in je videogesprek krijgen zonder dat zij daarvoor een account aan hoeven te maken. Hier leggen we meer uit over gasttoegang.

36. Verbind Glasses app; Als je de glasses app kan gebruiken, dan zal deze optie in de spreekkamer aanwezig zijn. Als je hier op klikt zal er een QR code verschijnen maar mee je de smartglass aan de spreekkamer kan koppelen.

37. Toon disclaimer; Hiermee kan je de disclaimer laten zien.