Hoe werkt Zaurus binnen een Citrix omgeving? Afdrukken

Zowel de web-app als de desktop-app kunnen werken binnen een Citrix omgeving zonder de server onnodig te blasten. Hieronder kan je lezen hoe dat gaat.

De Web-app

Onze webversie is compatible met “browser content redirection” van Citrix. Dit betekent dat de video lokaal op de pc wordt verwerkt en hierdoor niet de Citrix server onnodig belast.

Meer informatie over hoe dit werkt kun je hier vinden: Browser content redirection

De Desktop-app

Ook onze desktop-app kan draaien binnen een Citrix omgeving. Hiervoor zijn alleen wel onze .msi-installer, en Citrix HDX nodig.

Onze .msi-installer is nodig aangezien deze installer de desktop-app in de 'program files-folder' installeert, en niet in het user profiel die doorgaans opgeruimd wordt in een Citrix omgeving. Je kan deze .msi-installer aanvragen door een mailtje te sturen naar onze helpdesk.

Voor meer informatie over Citrix HDX verwijzen we je door naar dit artikel over HDX.

Zijn er nog meer vragen, stel ze dan gerust aan ons support team, of dien een ticket in via ons support portaal.