Hoe stuur ik een locatie mee met mijn bericht? Afdrukken

Op je mobiele apparaat kun je een locatie mee sturen met een bericht, om je gesprekspartner gemakkelijk te laten zien waar je bent. Zaurus toont dan een kaartje op basis van je GPS. Hiervoor moet uiteraard wel de locatiebepaling op je mobiele apparaat aanstaan.

In de webversie is dit niet mogelijk. Wel kun je in de webversie locaties ontvangen.

Op je mobiele apparaat stuur je een locatie mee door eerst op de paperclip te klikken en vervolgens op ‘Locatie’. Als je je bericht verstuurt zal de locatie worden meegestuurd als een bijlage.