Hoe zet ik mijn e-mailnotificaties aan of uit? Afdrukken

Omdat we niet willen dat iemand iets mist hebben we Zaurus zo gebouwd dat er voor bijna alles wel een e-mailnotificatie gegenereerd kan worden. Dit zorgt er echter wel eens voor dat er heel veel notificaties binnen kunnen komen. Gelukkig kan je zelf instellen of je deze notificaties wilt ontvangen, en zo ja, hoe vaak je ze ontvangt.

Om dit in te stellen moeten we eerst inloggen bij Zaurus via web.zaurus.io of via de desktop-app.

Eenmaal ingelogd moeten we gaan naar de profiel-opties. Deze zijn te vinden door op je naam rechts boven in de hoek te klikken, en dan te kiezen voor 'Profiel.'

Als we dat gedaan hebben, dan klikken we op het tabje 'E-mailinstellingen.'

Hier zie je de lijst met notificaties waarvoor je een e-mail kan krijgen.

Je kan ze op de volgende manieren instellen:

'Uitgeschakeld' - Hier zal je geen notificaties voor ontvangen.

'Ingeschakeld' - Hier zal je notificaties voor ontvangen.

'Ingeschakeld met interval' - Hier zal je om de ingestelde interval notificaties van ontvangen.

Pas het aan zoals je het zelf het liefste ziet.

De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.