Bestanden delen Afdrukken

INHOUDSOPGAVE

Hoe deel ik een bestand via Zaurus voor Android?

Om een bestand te delen moet je eerst het gesprek openen waar je het bestand in wil delen. Druk vervolgens op het paperclipje en swipe dan naar links zodat je 'Bestand bijvoegen' ziet.

Klik op 'Bestand bijvoegen' en zoek daarna het bestand op en voeg deze toe aan het bericht.

Hoe verwijder ik een bestand wat ik gedeeld heb?

Om een gedeeld bestand weer te verwijderen moet je het hele bericht waar deze in zit verwijderen. Je kan dit doen door op het bericht even ingedrukt te houden tot er een menu verschijnt. Kies daarna voor Verwijderen.

Welke bestandstypes kan ik delen via Zaurus?

Je kunt een groot aantal bestandsformaten delen via Zaurus, bijvoorbeeld Word bestanden, Excel bestanden, PDFs, JPGs, MOVs, etcetera. Je kunt deze als bijlage toevoegen aan een bericht.

Je kunt maximaal 5 bestanden per bericht meesturen, met een maximale grootte van 100MB per bericht.

Hieronder is de lijst met bestandstypen die verstuurd mogen worden;

ACCDB
EML
JPG
ODP
PPSX
PPSX
ACCDT
EPS
LOG
ODS
PPT
WM
AI
FLV
M4A
ODT
PPTX
WMA
AOGG
FODG
M4V
OGG
PSD
WOFF
AVI
FODP
MDB
OTF
RTF
XLS
BMP
FODS
MIDI
P7M
SVG

XLSB
CSV
FODT
MOV
P7S
TIF
XLSX
DOC
GIF
MP3
PDF
TTF
XLT
DOCX
HEIC
MP4
PNG
TXT
XLTX
DOT
INDD
MPEG
POTX
WAV
XML
DOTX
JPEG
ODG
PPS
WEBP
 XPS

Bestanden opzoeken

Als je een bestand snel erbij wil pakken, dan kan je op de 3 puntjes rechtsboven in klikken en kiezen voor Bijlage.Op deze manier kan je alle bestanden bekijken die in dit gesprek gedeeld zijn.

Weet je niet meer in welk gesprek deze gedeeld is, dan kan je teruggaan naar het gespreksoverzicht en daar in de blauwe balk aan de linkerkant op 'Bijlage' klikken.

Als je hier op klikt kom je uit in een overzicht van alle bestanden die via Zaurus met jou of door jou gedeeld zijn.

In beide gevallen kan je de filters bovenaan het menu gebruiken om het zoeken makkelijker te maken.