Link voor deelnemen aan het gesprek Afdrukken

Het is ook mogelijk om iemand zonder account aan het videogesprek in een spreekkamer toe te voegen. Bij Zaurus heet dit 'Gasttoegang.' Dit kan via een link, of door iemand telefonisch in te laten bellen. De eerste is voor iedereen beschikbaar, maar de tweede is afhankelijk van het abonnement.

Hier leggen we uit hoe je de link kan vinden, en hoe deze gebruikt kan worden.


INHOUDSOPGAVEOm de link te vinden zal je eerst de spreekkamer waar je iemand voor wilt uitnodigen moeten openen. Druk eenmaal in de spreekkamer op de 3 puntjes rechts boven in en kies vervolgens voor 'Gasttoegang.'Als je hierop klikt zie je het volgende. Sommige opties zijn afhankelijk van het abonnement:


Als je geen opties ziet voor deelnemen via de telefoon of via SIP, dan staan deze opties uit in het abonnement. Wil je die opties wel krijgen, neem dan contact met ons op via info@zaurus.nl


Kopieer de link en de spreekkamer code door op 'Kopiëren naar klembord' te klikken en verzend deze via de manier die jouw voorkeur heeft, zoals E-mail of SMS.


Let wel op: De link blijft geldig en bruikbaar tot de spreekkamer gesloten wordt, of tot degene die de link verstuurd heeft de spreekkamer verlaten heeft.


Wanneer iemand de link gebruikt zal deze doorgestuurd worden naar de digitale wachtkamer van Zaurus.

De naam van de spreekkamer staat onder het Zaurus logo.


Vanaf hier moet de uitgenodigde nog een naam op geven en te kiezen voor 'Open als gast.'

De volgende stap is dan de spreekkamer code in te vullen.


De spreekkamer code is ter verificatie en dient als een wachtwoord. Eenmaal ingevoerd zal de browser automatisch doorgaan naar het videogesprek.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..