Videoconsulten Afdrukken

Zaurus is gemaakt om videoconsults te doen. Hier leggen we uit hoe je dat kan doen.

INHOUDSOPGAVE

Videoconsult starten

Het starten van een videoconsult is erg eenvoudig. Druk op de start videogesprek-knop rechts boven in de conversatie of spreekkamer.

Het videogesprek kan gestart worden door elke zorgverlener in het gesprek.

Wanneer je dit gedaan hebt zal elke deelnemer van het gesprek of spreekkamer een bericht krijgen dat je een videogesprek bent begonnen. Dit kan in de vorm zijn van een notificatie op de laptop/desktop, of een belscherm wanneer Zaurus op een mobiel apparaat gebruikt wordt.

Het aantal deelnemers wat aan een videogesprek mee kan doen is afhankelijk van het abonnement.

Tijdens het videogesprek zullen het aantal videostreams bepalen hoe het beeld eruit ziet.

Mogelijkheden tijdens het videobellen

Tijdens het videobellen zie je een aantal knoppen en mogelijkheden. Hieronder leggen we uit wat deze knoppen precies doen.

1. Whiteboard: Zaurus heeft een whiteboard functionaliteit en deze is ook tijdens het videogesprek te gebruiken. Meer informatie over het whiteboard kan je hier vinden.

2. Picture-in-picture: Picture-in-picture is een manier om het videobeeld los te koppelen van de browser/desktop app. Deze kan je dan vrij bewegen over je scherm en zal dan altijd over andere applicaties liggen. Let op: De browsers Chrome, Safari en Edge hebben de knop zoals hierboven, maar Firefox heeft een eigen knop om picture-in-picture in te schakelen.

3. Microfoon uit/aan: Standaard staat ook je microfoon aan. Deze knop schakelt de microfoon uit, of weer aan als deze uit is.

4. Camera uit/aan: Standaard staat je camera aan. Met deze knop kan je de camera uit zetten, en weer inschakelen wanneer dat nodig is.

5. Camera draaien: Druk op deze knop om te wisselen tussen de camera aan de voorzijde van de telefoon, en tussen die aan de achterzijde.

6. Ophangen: Met deze knop verlaat je het gesprek.