De interface Afdrukken

De interface van Zaurus is erg uitgebreid om je van zoveel mogelijk opties te voorzien. Dit maakt het op het eerste gezicht misschien wat verwarrend. Hieronder leggen we per gedeelte uit wat de knoppen doen.

INHOUDSOPGAVE

Het gesprekoverzicht

1. Opties; Hier vindt je verschillende opties, zoals je profiel, de instellingen help en uitloggen.

2. Huidige account/account wisselen; Hier zie je met welke account je op dit moment ingelogd bent. Heb je meerdere accounts aan elkaar gekoppeld, dan kan je hier daar tussen wisselen.

3. De ongelezen chats indicator; Hier zie je hoeveel chats nieuwe berichten bevatten.

4. Sorteer opties; Gebruik deze opties om je lijst te sorteren op bijvoorbeeld alfabetische volgorde.

5. Filters; Klik hierop om een filter in te stellen op de gesprekken die je ziet.

6. De gesprekken; Hier zie je al je gesprekken en spreekkamers.

7. Status instellen; Klik hier om je status in te stellen

8. Het zoekveld; Vul hier een term in om nar te zoeken. Dit kan een naam zijn, of een specifiek woord.

9. Categorie kiezen; Hier kan je kiezen welke categorie je ziet. Van boven naar beneden zijn dit:
-Alle gesprekken

-Collega's

-Professionals
-Zorgvragers
-Spreekkamers

10. Bestanden; Klik hier voor een overzicht van alle bestanden die met jou via Zaurus gedeeld zijn.

11. De nieuw-knop; Met deze knop kan je nieuwe contacten uitnodigen, en nieuwe spreekkamers aanmaken. Hier leggen we uit hoe je dat doet.

Het chatvenster

12. De gespreksopties; Later in het artikel zullen we uitleggen wat je met dit menu kan.

13. Start videogesprek; Hiermee start je het videogesprek. In dit artikel lees je meer over de videogesprekken.

14. Whiteboard; Hiermee open je het whiteboard. Hier leggen we uit wat je met het whiteboard kan.

15. Stuur; Met deze knop verstuur je je bericht.

16. Terugknop; Deze knop brengt je terug naar het chatoverzicht.

17. De naam/onderwerp van het gesprek;

18. Berichtenvenster; Hier komen alle berichten te staan die verstuurd zijn in de spreekkamer/het gesprek.

19. Invoerveld; In dit gedeelte kan je je bericht typen.

20. Emoticon; Hiermee kan je een emoticon toevoegen aan je bericht.

21. Berichten opties; Hiermee kan je de opties weergeven die te maken hebben met je bericht.[

De berichten opties

In dit artikel gaan we dieper in op het berichten veld.

22. Foto nemen; Gebruik deze optie om een foto te nemen en die aan je bericht te koppelen.

23. Leeftijd aan bericht toevoegen; Met deze optie wordt het bericht automatisch verwijderd ingestelde periode.

24. Videomemo; Wil je je bericht opnemen met een video? Klik dan deze optie aan

25. Locatie delen; Je kan mensen ook laten weten waar je bent. Gebruik deze optie om een GPS locatie van je telefoon bij te sluiten.

26. Galerij openen; Klik hier om je foto galerij te openen en daaruit foto's toe te voegen aan je bericht.

27. Spraakmemo; Hiermee kan je een spraakmemo opnemen en toevoegen aan je gesprek

28. Bijlage bijsluitenKlik op deze knop als je een bijlage wil toevoegen. Kijk hier voor meer informatie over bijlagen.

Het optie-menu

29. Nieuw; Met deze knop kan je ook een nieuw gesprek starten

30. Profiel aanpassen; Klik hier om je profielopties aan te passen.

31. Instellingen; Niet te verwarren met je profiel. Bij instellingen kan je de technische kant van Zaurus beheren.

32. Help/Over; Via deze knop kan je hulp artikelen bekijken, en informatie over de app vinden.

33. Uitloggen; Klik hier als je wilt uitloggen.

Gespreksopties

34. Videogesprek; Hiermee kan je het videogesprek starten

35. DeelnemersGebruik deze knop om de deelnemers in het gesprek te bekijken of nieuwe deelnemers hieraan toe te voegen

36. Bijlagen; Bekijk alle bijlages die gedeeld zijn in dit gesprek

37 Gasttoegang; Open de gasttoegang zodat je anderen aan het videogesprek kan toevoegen zonder dat ze een account hebben

38. Whiteboard;  Open het whiteboard van de spreekkamer

39. Zoeken; Zoek naar een bericht in het gesprek

40. Dempen; Gebruik deze optie om geen meldingen van deze spreekkamer meer te ontvangen

41. Opties; Klik hier om de instellingen van de spreekkamer te wijzigen