Spreekkamers beheren Afdrukken

Met de spreekkamerbeheermodule is het nog makkelijker om zorgvragers aan zorgverleners te koppelen.

Om te beginnen klikken we op 'Nieuwe Spreekkamer.'

We komen dan in het menu om een spreekkamer aan te maken.

Zoals je al ziet zijn er veel opties. We leggen ze hieronder uit.

Het eerste wat je in zal vullen is de naam van de spreekkamer. Dit is de naam die te zien is in de gesprekkenlijst binnen de Zaurus messenger.

Je kan ook nog extra opties aanzetten om het gedrag van de spreekkamer te beheren. Het omschrijving-veld, en de tekst daarin, is alleen te zien op het selfservcice portaal.

Als we de juiste naam en instellingen bepaald hebben gaan we over op het selecteren van de deelnemers.

Zoals je kan zien kan je collega's, zorgvragers en zelfs hele teams toevoegen.

Zoek de deelnemers op in de lijst, of vul hun naam in in het zoekveld, en druk op het ronde knopje achter de naam om de deelnemer toe te voegen.

Je zal zien dat ze dan gelijk aan de rechterkant in de lijst komen te staan.

Wil je de deelenemer toch niet in de spreekkamer hebben, dan kan je op het rode knopje achter de naam klikken zodat deze weer verwijderd wordt.

Als je klaar bent met het toevoegen van deelnemers hoe je alleen nog maar op 'Opslaan' te klikken. De spreekkamer wordt nu gelijk bij elke deelnemer aangemaakt.