Gedeelde accounts Afdrukken

Wanneer je organisatie gebruikt maakt van gedeelde accounts kan je die hier terugvinden.

Klik op de gedeelde account om toegang tot deze account te verlenen of af te nemen.

Klik op het vuilnisbakje achter de gebruiker om deze geen toegang meer te geven tot de gedeelde account.

Wil je iemand anders toegang geven, klik dan op 'Voeg gebruiker toe'

Vul bij 'Zoeken' de naam in van het persoon die je wilt toevoegen. Als die gevonden is, dan kan je op het plusje achter de naam drukken om deze toe te voegen. Druk vervolgens op de 'Voeg toe-knop' rechts onder.