Hoe kom ik in het Zaurus selfservice-portaal Afdrukken

Om bij het Selfservice-portaal te komen moet je rechtsboven in het scherm op je naam te klikken, en vervolgens te kiezen voor 'Selfservice-portaal.'

Er zal nu een nieuw tabblad in je browser geopend worden, en, als je nog niet ingelogd bent, gevraagd worden om in te loggen. Vul je gegevens in, en geeft vervolgens toestemming om je account te koppelen aan het Selfservice-portaal.

Lees hier verder wat je met het dashboard kan doen.