Medewerkers Afdrukken

Bij medewerkers zie je een overzicht van alle medewerkers die bij jouw organisatie horen. Je kan ze vanaf hier ook beheren.

Om de account van een medewerker te beheren moet je eerst op de naam van de medewerker klikken.

Vervolgens kan je dan de naam, achternaam, e-mailadres, functie en telefoonnummer aanpassen. Je kan ook rollen toekennen aan deze gebruiker.