Teams beheren Afdrukken

Met Teams kan je teams in Zaurus beheren. Het geeft organisaties een extra manier om te beheren welk team in welke spreekkamer mag komen.

Wat zijn Teams?

Teams zijn een groep accounts die je in een keer aan een spreekkamer kan toevoegen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd als je deze mensen aan meerdere spreekkamers wilt toevoegen.

Hoe maak ik een Team?

Teams zijn makkelijk aan te maken. Log in op het Selfservice-portaal en klik op Teams in het menu aan de linkerkant.

Je komt nu in het overzicht van alle Teams. Als je nog geen Team hebt aangemaakt, dan is de lijst nog leeg.

Klik op de 'Nieuw Team' knop rechtsboven in het scherm.

Je komt nu in het menu om een team aan te maken.

Vul de naam van het team in, en als je daar behoefte aan hebt, een beschrijving van het team.

In de lijst hieronder zie je een lijst met collegas.

Klik op de blauwe knop achter de personen die je wilt toevoegen. Zodra je dat gedaan hebt zal de collega uit deze lijst verdwijnen en in de lijst aan de rechterkant terecht komen.

Wil je deze mensen toch liever niet toevoegen, druk dan op het rode knopje achter hun naam om ze weer uit het team te halen.

Als het team eenmaal helemaal naar wens is, dan moet je alleen nog even op 'Opslaan' klikken om het Team op te slaan.