Iemand vragen om bestanden op te sturen via de File Share module Afdrukken

Natuurlijk is het erg fijn dat jij veilig grote bestanden kan opsturen naar iemand, maar het is ook heel om op een veilige manier grote bestanden te kunnen ontvangen. Dit is nu ook mogelijk met de File Share module.

Hieronder leg ik uit hoe dat in zijn werk gaat.

Verzoek aanmaken

Open de Fileshare add-in en kies voor 'Ontvang bestanden.'

Je zal nu de code te zien krijgen die naar de eigenaar van de bestanden gestuurd moet worden.

Verstuur de link via de mail, en de code via een alternatieve methode, zoals bijvoorbeeld SMS.

Wanneer de ontvangen van de link deze link gebruikt, en inlogt met de inlog code, dan zal deze bij het volgende scherm uitkomen:

Hier kan de eigenaar de bestanden uploaden, en met een simpele druk op de knop deze terugsturen door op 'bestanden versturen' te klikken.

Bestanden downloaden

Wanneer de bestanden verstuurd zijn zal je daar via de mail een berichtje over krijgen. Open deze e-mail en open vervolgens weer de File Share module.

In de File Share module zie je nu dit staan:

Klik op 'Open gedeelde bestanden' en log in met de toegangscode. Je kan nu de bestanden downloaden.