Bestanden terugsturen Afdrukken

Het kan zijn dat je bestanden naar een cliënt hebt opgestuurd, en dat je ook gelijk bestanden van die cliënt wilt ontvangen. Ook dat kan met de File Share module.

Voorbereidend werk

Wanneer je bestanden wilt ontvangen van een cliënt, dan moet je dat voor het versturen van je eigen bestanden aangeven in de File Share module. Dit is eenvoudig te doen door het vinkje in de interface aan te vinken. Je kan deze vinden onder het aantal dagen dat de bestanden mogen bestaan.

Hoe stuur je iets terug?

Onder aan de lijst met bestanden vind je een knop 'Reageer met je eigen bestanden.'

Klik op de knop en je komt in een scherm waar je je eigen bestanden kan uploaden.

Sleep de bestanden die je wilt opsturen naar het grijze vlak en, als ze klaar zijn met uploaden, druk je op 'Bestanden Versturen' om ze terug te sturen.

Hoe open je teruggestuurde bestanden?

Wanneer iemand bestanden teruggestuurd heeft zal je daar een bericht van krijgen via de mail.

In dit bericht kan je ook de link, en de toegangscode vinden waarmee je bij de bestanden kan komen die naar jou verstuurd zijn.

Het downloaden van bestanden gaat daarna op de bekende manier.