De File Share module installeren Afdrukken

De File Share module kan je pas gebruiken nadat deze aan de Outlook cliënt is toegevoegd. Je kan de module toevoegen via een zogenaamde manifest. Heb je dit manifest niet, vraag dan je IT afdeling om hulp.

INHOUDSOPGAVE

Belangrijk om te weten

De Zaurus File Share module is gekoppeld aan de Outlook 365 web-applicatie en niet specifiek aan het Outlook domein. Alle e-mailadressen die je in Outlook 365 als een Microsoft Exchange account kan gebruiken zijn te gebruiken met de File Share module

Niet alle versies van Outlook kunnen add-ins gebruiken. Hieronder vindt je welke versie van Outlook je kan gebruiken:

Outlook 2013 (64 bit) voor Windows

Outlook 2016 voor MacOS

Outlook 2016 voor Windows

Outlook voor web.

Via  Outlook op het web

• Log in op portal.office.com en kies vervolgens voor Outlook.
  • Eenmaal geladen klikken we op 'Nieuw bericht.'
  • Klik op de 3 puntjes in de balk onder het tekstveld en naast de verzenden en verwijderen knoppen:
  • Daar kiezen we voor 'Invoegtoepassingen downloaden'
  • Nu wordt het module center geladen waar we moeten kiezen voor 'Mijn invoegtoepassingen.'
  • Kies voor 'Aangepaste invoegtoepassing toevoegen.'
  • Kies vervolgens voor 'Toevoegen vanuit URL' en vul de URL in bij het tekstveld.'
  • Druk op 'Ok,' en vervolgens op 'Installeren.'

De module is nu aan Outlook toegevoegd.

Vanuit de Outlook desktop-cliënt:

• Klik in de desktop cliënt op het tabje 'start' en kies voor 'Invoegtoepassing downloaden.'

• Mocht je deze knop niet kunnen vinden, ga dan naar 'Bestand,' het tabje 'Info' en klik op 'Invoegtroepassingen beheren'

Ongeacht welke manier je kiest zal Outlook je nu naar het module center sturen.

• Kies voor 'Aangepaste invoegtoepassing toevoegen.'
  • Kies vervolgens voor 'Toevoegen vanuit URL' en vul de URL in bij het tekstveld.'
  • Druk op 'Ok,' en vervolgens op 'Installeren.' De module is nu geïnstalleerd.