De gedeelde bestanden downloaden Afdrukken

Om de bestanden die met jou gedeeld zijn te downloaden moet je eerst op het linkje klikken.

Een webpagina zal openen en gaan naar een pagina waar je met je code kan inloggen.

Vul de code in en klik op 'Code valideren'

Als de code eenmaal gevalideerd is zie je onderstaand scherm.

Door op 'Download .zip' te klikken kan je alle bestanden in 1 zip bestand downloaden.

Je kan ook de gedeelde bestanden individueel downloaden door op het blauwe knopje met de witte pijl achter het gewenste bestand te klikken.

Onderaan de pagina kan je vinden wie de bestanden gedeeld heeft en bij welke organisatie deze hoort.

Ook staat hier wanneer de bestanden gedeeld zijn en wanneer deze komen te vervallen.