Waarom moet mijn iPhone of iPad pin, vingerafdruk of faceID beveiligd zijn? Afdrukken

Zaurus maakt gebruik van de harware encryptie die aanwezig is op iPhones en iPads. Deze encryptie is echter alleen aanwezig wanneer het toestel beveiligd is met een pincode, Touch ID of een Face ID.

Om deze reden is het verplicht om een van bovengenoemde beveiligingen aan te hebben staan wanneer je Zaurus op een iPhone of iPad wil gebruiken.