Hoe stel ik een pincode in voor mobiele apps? Afdrukken

Op de mobiele apps van Zaurus is het mogelijk om een pincode in te stellen. Mocht je dan je telefoon verliezen of uitlenen, dan kan een andere persoon niet zomaar bij de data in de Zaurus-app.

Om de pincode in te stellen navigeer je naar de ‘Algemene instellingen’. Daar staat onder het kopje ‘Algemeen’ de optie ‘PIN gebruiken’. Als je deze optie op ‘Ja’ zet word je gevraagd een pincode in te stellen van vier cijfers. Tip: gebruik geen pincode van vier dezelfde getallen (zoals 0000), of een makkelijk te raden getal zoals je geboortejaar.

Nadat je deze pincode hebt ingevoerd en bevestigd is de pin geactiveerd. Vanaf dat moment zul je elke keer dat je de app op je mobiele telefoon opent gevraagd worden om je pincode in te voeren.

Mocht je je pincode zijn vergeten, dan is dat geen probleem. Na drie foutieve pogingen word je automatisch uitgelogd. Het enige dat je hoeft te doen om weer toegang te krijgen is opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna dien je wel een nieuwe pincode in te stellen.