Wat kan ik zelf doen om mijn data veilig te stellen? Afdrukken

Naast de beveiligingsmaatregelingen die Zaurus neemt zijn er ook dingen die je zelf kunt doen om je data extra te beveiligen. Hieronder staan een paar tips voor je opgesomd:


  • Gebruik een sterk en uniek wachtwoord. Vandaag de dag zijn er tientallen applicaties en websites waar je een wachtwoord voor nodig hebt. Het is natuurlijk makkelijk om voor al deze accounts hetzelfde wachtwoord te gebruiken, maar dat betekent ook dat als een hacker (of iemand anders met kwade bedoelingen) één van je wachtwoorden achterhaalt, hij ze allemaal heeft. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een Password Manager. Er zijn verschillende van dit soort applicaties die onder andere nieuwe, sterke wachtwoorden voor je kunnen genereren.
  • Deel je wachtwoord niet met anderen.
  • Deel je wachtwoord ook niet met Zaurusmedewerkers (of mensen die zich voordoen als een medewerker van Zaurus). Medewerkers van Zaurus zullen je nooit vragen om je inloggegevens.
  • Stel een PIN-code in op je mobiele apparaat. Als je telefoon geen PIN-code, wachtwoord of patroon gebruikt als extra beveiligingslaag, kunnen personen die je telefoon weten te bemachtigen bij al je gegevens, inclusief de data in je Zaurus app.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..