Bij het registreren kan ik niet op 'Volgende' klikken. Afdrukken

Als je tijdens het aanmaken van je account na het invullen niet op 'Volgende' kan klikken omdat deze nog grijs is, dan komt dat omdat het wachtwoord nog niet sterk genoeg is. Voor wachtwoorden van Zaurus accounts hanteren wij het volgende:

• Tenminste 10 tekens
  • Tenminste 1 kleine letter
  • Tenminste 1 hoofdletter
  • Tenminste 1 getal
  • Tenminste 1 leesteken (! @ # $ etc)

Als je wachtwoord aan alle eisen voldoet, dan zal je een totaal van 6 groene vinkjes zien zoals hieronder te zien is.

De letters in de blauwe volgende knop zijn dan ook gelijk wit inplaats van donker grijs.