Wat moet ik doen als de zorgvrager mijn uitnodiging niet ontvangt? Afdrukken

Soms kan het voorkomen dat een zorgvrager de uitnodiging om te communiceren via Zaurus niet in goede orde ontvangt. Het kan dan zijn dat de uitnodiging in de spam- of reclamefolder van de mailcliënt uit is gekomen. Vraag de zorgvrager deze mappen te controleren.

 

Als ze daar ook niet staan, dan biedt Zaurus een paar alternatieve mogelijkheden om zorgvragers toch in het gesprek te krijgen.

We zetten ze hier op een rijtje.

 

Uitnodiging opnieuw versturen:

Wanneer iemand de uitnodiging nog niet geaccepteerd heeft, dan staat boven in het gesprek een blauwe balk met de optie om de gebruiker nogmaals uit te nodigen.


Uitnodigen via 06-nummer:

Zaurus kan zorgvragers ook uitnodigen via SMS. Inplaats van in te loggen met hun e-mailadres zullen ze kunnen inloggen met hun 06-nummer. 

Ga naar ‘Nieuw’ en kies daarna ‘Zorgvrager’. Kies in dit scherm de optie ‘Mobiel telefoonnummer’. Door deze optie te gebruiken ontvangt de zorgvrager een sms op het opgegeven mobiele telefoonnummer, met daarin de gegevens om zich te registreren.

 

LET OP: deze optie is alleen beschikbaar voor betaalde abonnementen. Zie je de optie niet staan, neem dan contact op met support@zaurus.nl

 

Gasttoegang:

Onder gasttoegang kan je een toegangscode en een link vinden. Stuur deze link en code op via SMS of e-mail deze naar de zorgvrager vanuit je eigen mail-client. De zorgvrager kan dan gewoon op de link klikken om in het gesprek te komen zonder dat ze een account aan hoeven te maken.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..