Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe stel ik een nieuwe in? Afdrukken

Op het inlogscherm kun je klikken op het “wachtwoord vergeten?”-veld of klik hier

Als je op de pagina waar je nu terecht komt je e-mailadres invult zullen wij een e-mail sturen naar je e-mailadres. In deze mail staat een link waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.

In je mail zal je een bericht krijgen waar een link in staat om je wachtwoord te wijzigen. De standaard mail ziet eruit zoals hieronder maar het kan zijn dat je zorgverlener een aangepast bericht gebruikt maar in alle gevallen zal de link op dezelfde plek staan.

Let wel op dat deze link maar één keer gebruikt kan worden om je wachtwoord te wijzigen. Wil je op een later tijdstip je wachtwoord weer resetten, dan zal je opnieuw het profces moeten doorlopen.

Als je op deze link klikt kom je in het volgende scherm:

Vul je email adres in wanneer dit nog niet gedaan is, en vervolgens tweemaal het nieuwe wachtwoord.

Je wachtwoord moet voldoen aan de onderstaande eisen.

• Tenminste 10 tekens
  • Tenminste 1 kleine letter
  • Tenminste 1 hoofdletter
  • Tenminste 1 getal
  • Tenminste 1 leesteken (! @ # $ etc)

Wanneer je wachtwoord succesvol gewijzigd is dan zie je onderstaand scherm:

Druk vervolgens op 'Open Zaurus' en je komt weer terug in het inlogscherm. Hier kan je gelijk inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Wanneer je niet inlogt met een emailadres kan je niet zelf je wachtwoord resetten. Hiervoor zal je contact moeten opnemen met onze servicedesk.