Ik heb geen SMS-token ontvangen na registratie. Afdrukken

Je krijgt alleen een SMS-token als je bij het registreren je telefoonnummer hebt ingevuld. Als je dat gedaan hebt en geen SMS-token hebt ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk, of stuur een e-mail naar support@zaurus.nl.

Om dit proces zo snel mogelijk in gang te zetten dien je duidelijk je mobiele telefoonnummer en het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent te vermelden.

Wij zullen na ontvangst van je bericht zo snel mogelijk een nieuwe SMS-token aan je sturen.