Ik heb een link gekregen om deel te nemen aan een videoconsult Afdrukken

Zorgverleners kunnen je een link toesturen via Zaurus waarmee je aan een videoconsult kan deelnemen zonder dat je een account nodig hebt.

Hieronder leggen we uit wat je moet doen om in dit gesprek te komen.

Als eerste moet je de uitnodiging openen en klikken op de link.

Een webpagina zal nu openen. Deze ziet er als volgt uit:

Vul in het eerste scherm je naam in, en kies dan voor 'Open als gast.'

Je wordt nu gevraagd om de toegangscode uit de uitnodiging in te vullen.

Als je dat ook gedaan hebt zit je in het gesprek. Mogelijk zal je browser nu toegang vragen tot de camera en microfoon. Verleen deze als dat nodig is en je zal verbinden met het videogesprek.

Hier hebben we een visual die uitlegt wat alle knoppen doen: