Via Outlook een afspraak inplannen Afdrukken

Met onze Zaurus Outlook add-In kan je gemakkelijk vanuit je Outlook agenda een afspraak met je cliënt inplannen. Voor een uitgebreide uitleg kan je hier terecht: Handleiding Outlook add-in

Voor nu leggen we in het kort uit hoe je deze kan installeren en hoe je deze kan gebruiken.

INHOUDSOPGAVE

Installeren via Outlook op het web

• Log in op www.office.com en kies vervolgens voor Outlook.
  • Eenmaal geladen gaan we naar de agenda en drukken we op 'nieuwe gebeurtenis.'
  • Klik op de 3 puntjes in de balk boven in het scherm:
  • Daar kiezen we voor 'Invoegtoepassingen downloaden'
  • Nu wordt het add-in center geladen waar we boven in het scherm kunnen zoeken. Vul hier Zaurus in, en de add-in wordt voor je gevonden.
  • Druk op 'Toevoegen,' en vervolgens op 'Doorgaan.'

De add-in is nu aan Outlook toegevoegd.

Installeren vanuit de Outlook desktop-cliënt:

• Klik in de desktop cliënt op het tabje 'start' en kies voor 'Invoegtoepassing downloaden.'

• Mocht je deze knop niet kunnen vinden, ga dan naar 'Bestand,' het tabje 'Info' en klik op 'Invoegtroepassingen beheren'

Ongeacht welke manier je kiest zal Outlook je nu naar het add-in center sturen.

• Zoek hier naar Zaurus en klik op het Zaurus icoontje.'

Druk in het volgende venster op de blauwe 'Toevoegen-knop' en de Outlook add-in wordt voor je geïnstalleerd.

De afspraak inplannen

Ga eerst naar je Outlook agenda van de account waaraan de add-in toegevoegd is.

Druk daar op 'nieuwe gebeurtenis.'

Je zal nu onder het tabje 'Afspraak' ook een Zaurus knop moeten kunnen vinden.

Als je hier op drukt zal er aan de rechterkant van het scherm een Zaurus venster verschijnen.

Je zal hier eerst op moeten inloggen met je Zaurus account.

Na het inloggen moeten we eerst een titel invullen voordat we de afspraak kunnen aanmaken. Vul daarna de begin en eindtijden in en druk dan op de 'Maak spreekkamer-knop.'

Er wordt nu een standaard tekst gegenereerd waar ook een link 'Open de digitale spreekkamer' instaat.

Hoewel je helemaal vrij bent om de tekst naar wens aan te passen raden we wel aan om voorzichtig te zijn met aanpassingen van de link zelf.

Het zal er als volgt uit komen te zien.

Voeg dan nog de deelnemers toe via de 'Deelnemers uitnodigen' knop boven in de taakbalk en druk op verzenden.

Aan de afspraak deelnemen

De afspraak is nu ingepland en wanneer het tijd is kan iedereen op de link in het bericht klikken. Ze hoeven hiervoor geen Zaurus account aan te maken, of al een te hebben maar alleen de toegangscode die met de uitnodiging meegestuurd word.

Extra hulp nodig?

Stuur een vraag naar support@zaurus.nl of dien een ticket in.