Video integration release notes - archief Afdrukken

Een overzicht van alle release notes voor onze video integration.

INHOUDSOPGAVE

Video Integration versie 1.0.37

Release datum: 17-11-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

De velden om Epic te configureren zullen voortaan alleen getoond worden wanneer het type Epic geselecteerd is.

Video Integration versie 1.0.36

Release datum: 6 oktober 2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• Wijziging vormgeving digitale wachtkamer
  • Het is mogelijk om de video integratie configuratie in te schieten via API

Video Integration versie 1.0.35

Release datum: 21 september 2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Lettergrootte van tekst in knoppen aangepast t.b.v. verbeterde lesbaarheid

“Specialisme”-veld optioneel gemaakt

Video Integration versie 1.0.32

Release datum: 14-07-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

De status afhandeling van de video integratie gaat voortaan via WebHooks in plaats van een websocket verbinding.

Bug fixes:

De video settings toepassen knop verdwijnt niet meer achter de onderkant van het scherm.

Video Integration versie 1.0.31

Release datum: 30-06-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• De video Integration zal nu zoveel mogelijk ruimte op de pagina gebruiken om het beeld zo groot mogelijk te maken

Bug fixes:

• Een bug opgelost dat het scherm grijs bleef in plaats van een melding toonde wanneer er iets mis ging met het openen van het videogesprek
  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat men te vaak geprobeerd heeft om het videogesprek te betreden als meerdere mensen met hetzelfde IP-adres het videogesprek probeerde te openen.

Video integration versie 1.0.29

Release datum: 16-06-2021

• Nieuwe features/verbeteringen:
  • Het is nu mogelijk om de audio-output te selecteren. Dit werkt echter alleen in Google Chrome en Microsoft Edge.
  • Wanneer in EPD het e-mailveld van de medewerker niet in gevuld is, dan zal automatisch teruggevallen worden op de flow zonder e-mailadres.
  • Wanneer een scherm vergroot wordt, dan zal deze een melding geven hoe het scherm weer verkleint kan worden.

Video integration versie 1.0.28

Release datum: 12-05-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Microsoft Edge is nu ook genoemd als ondersteunde browser

Video integration versie 1.0.27

Release datum: 24-03-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Knop om de Zaurus-app te openen verduidelijkt dat de web-app geopend zal worden.

Video integration versie 1.0.26

Release datum: 24-02-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Whiteboard functionaliteit toegevoegd

Bug fixes:

Performance verbeteringen toegevoegd

Video integration versie 1.0.25

Release datum: 27-01-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Verschillende optimalisatieverbeteringen toegepast.

Video integration versie 1.0.24

Release datum: 13-01-2021

Bug fixes:

Chrome wordt weer ondersteund wanneer deze gebruikt wordt op Chromebooks.

Video Integration versie 1.0.21

Release datum: 30-11-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Safari op iPads kunnen nu de Full Screen optie gebruiken.

Bug fixes:

Firefox for Android zal vanaf versie 83 weer ondersteund worden

Schermdelen in Firefox zal nu weer zonder fouten gaan.

Bug gefixed waarbij de melding kon blijven staan dat de zorgverlener of patient nog niet in de spreekkamer aanwezig was.

Video Integration versie 1.0.20

Release datum: 18-11-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Achtergrond blurren

Bug fixes:

Crash met Microsoft Edge is opgelost.

Video integration versie 1.0.19

Release datum: 07-10-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

• Wanneer een alternative login geconfigureerd is op de EPD, dan zal deze voortaan gebruikt worden wanneer je kiest voor 'Open in app.'
  • Het is vanaf nu mogelijk om het scherm te delen. Wanneer de juiste plugin nog niet geïnstalleerd is wanneer je op de schermdelen-knop drukt, dan zal je een link boven aan het scherm te zien krijgen naar de download locatie van de plugin.

Bug fixes:

• Wanneer je een gesprek start via de EPD, dan zal er niet langer een mailtje dat je toegevoegd bent aan de spreekkamer verstuurd worden.
  • Soms kwam het voor dat de naam van de gebruiker vervangen werd met 'Videogesprek integratie.' Dit zal niet meer voorkomen.
  • Chromebooks kregen onterecht een melding dat hun browser niet ondersteunt werd. Dit zal niet meer gebeuren.

Video integration versie 1.0.18

Release datum: 26-09-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Layout verbeteringen aangebracht.

SIP gegevens voor inbellen worden nu getoond.

Bug fixes:

Outlook add-in: Klikken op de link die gegenereerd wordt vanuit de add-in zal in iOS nu correct naar de spreekkamer gaan.

Video integration versie 1.0.17

Release datum: 09-09-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Pincode functionaliteit toegevoegd aan Outlook Add-in

Bug fixes:

Verschillende bugs en stabiliteitsproblemen opgelost.

Video integration versie 1.0.16

Release datum: 26-08-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Verschillende beveiligings- en stabiliteitsverbeteringen.

Video Integration versie 1.0.14

Release datum: 12-08-2020

Bug fixes:

• Tekst digitale wachtkamer is nu vervangen met digitale spreekkamer als het gesprek eenmaal begonnen is.
  • FD-1818 Huawei P20 en P30 toestellen krijgen geen error meer wanneer ze via de videointegratie videobellen.

Video Integration versie 1.0.13

Release datum: 27-07-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Het is nu om mogelijk om via een optionele code in de spreekkamer te komen.

Video Integration versie 1.0.12

Release datum: 29-07-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Verschillende voorbereidingen getroffen voor de aankomende Outlook plugin.

Video Integration versie 1.0.11

Release datum: 01-07-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Wanneer de zorgverlener een e-mailadres heeft ingevuld, dan zal in e-mails nu ook een knop te vinden zijn die de zorgverlener naar de app neemt.

Bug fixes:

Duidelijkere foutmelding wanneer iemand op iOS via Firefox naar de app gaat.

Wanneer Firefox voor Android gebruikt wordt, dan zal deze VP9 gebruiken.

Video Integration versie 1.0.10

Release datum: 19-06-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Samsung Browser wordt nu ook ondersteund.

Video Integration versie 1.0.9

Release datum: 05-06-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Mogelijkheid om custom tekst in de wachtkamer te plaatsen.