iOS Release notes - archief Afdrukken

Een overzicht van alle release notes voor onze iOS applicatie.

INHOUDSOPGAVE

iOS versie 2.34

Release datum: 20-10-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Het is niet meer verplicht om een pincode op het apparaat te hebben staan. We tonen nu wel een melding dat we dit adviseren.

De stream van de glasses app komt nu voortaan als losse stream binnen.

iOS versie 2.32

Release datum: 22 september 2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• Fix voor de synchronisatie van de themakleuren
  • Verbeteringen voor de weergave op iOS 15 en iPadOS 15

iOS versie 2.31

Release datum:  13 september 2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Bij tijdelijk wachtwoord: Er wordt een waarschuwing aan gebruiker getoond om het wachtwoord aan te passen.

iOS versie 2.30

Release datum: 25-08-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Uitloggen knop verplaatst naar het hoofdmenu

Een knop is toegevoegd om de Zaurus-account te verwijderen

Bug fixes:

Een crash naar home opgelost wanneer de encryptie op het apparaat niet actief was. Nu komt er weer netjes een melding.

iOS versie 2.29

Release datum: 30-06-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Gasttoegang is weggehaald uit spreekkamers waar alleen collega's in mogen.

Bug fixes:

Verschillende kleine bugs weggepoetst

iOS versie 2.28

Release datum: 16-06-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Onder 'Over/Help' is een linkje toegevoegd die naar de test-pagina verwijst.

iOS versie 2.27

Release datum: 19-05-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Canned responses zijn nu ook toegevoegd aan de iOS app.

iOS versie 2.25

Release datum: 28-04-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

Het mogelijk gemaakt om je via de app in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bug fixes:

Een bug opgelost die ervoor kon zorgen dat je niet verder kon na het invullen van een 2FA.

Een bug gefixed die ervoor zorgde dat Live photos niet als bijlage meegestuurd kon worden

In een spreekkamer zal niet meer een melding getoond worden wanneer een gebruiker niet geactiveerd is

Verschillende crashes gefixed

iOS versie 2.22

Release datum: 10-2-2021

Bug fixes:

Verschillende bugs opgelost.

iOS versie 2.20

Release datum: 16-12-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Verbeterde verificatielabels toegevoegd.

iOS versie 2.19

Release datum: 21-10-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Stabiliteit tijdens het opzetten van een videoverbinding verbeterd.

De videos zijn wat groter gemaakt wanneer het videobeeld niet de volledige grootte inneemt.

Bug fixes:

Geen

iOS versie 2.18

Release datum: 23-09-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

• Leesbaarheid van spreekkamer codes verbeterd.
  • Het telefoonnummer voor inbellen is nu klikbaar.
  • Audio-only streams hebben nu hun eigen avatar.

Bug fixes:

• De app zal nu correct reageren op de response die vanuit VMware SSO komen.

iOS versie 2.17

Release datum: 26-08-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Bij spreekkamers is nu onder de 3 liggende streepjes een optie om inbelgegevens te tonen als het abonnement inbellen toelaat.

Bug fixes:

Geen

iOS versie 2.16

Release datum: 12-08-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

De 'verlaat de spreekkamer-knop' is nu direct te vinden onder het menu met de 3 liggende streepjes.

iOS versie 2.15

Release datum: 30-07-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

Verbeteringen tijdens het opzetten van de verbinding naar de server.

iOS versie 2.14

Release datum: 8-6-2020

Bug fix:

Fallback in iOS toevoegen voor getIdp

iOS versie 2.14

Release date: 3-6-2020

Nieuwe features:

• Mogelijkheid toegevoegd aan de iOS-app om contacten te verwijderen.
  • De iOS app kan nu de ADFS koppeling laten verlopen via Safari (extern) of via Webkit (intern) afhankelijk van hoe de instellingen zijn op de server.

Bug fixes:

• Bij een verificatieverzoek op 'Nee' drukken zorgt er niet langer voor dat de groene Accepteer-knop gedeactiveerd blijft.
  • #916: Op iOS v13 komt het niet langer voor dat een erg ingezoomde foto getoond wordt wanneer deze gekozen moet worden voor profiel of spreekkamer.
  • Zorgvragers komen niet meer in de 'Zorgvrager-contacten-lijst' van de zorgverlener als deze zorgvrager via een spreekkamer uitgenodigd is.
  • Bij 12 uurs notatie geeft iOS niet langer de verkeerde datumnotatie aan de server door.

Overige wijzigingen:

• Bij het zoeken naar contacten worden deze vanaf nu ingeladen vanaf de server, en niet meer vanuit de cache van de iOS-app.