Quick Start handleiding voor zorgverleners Afdrukken

Wil je snel aan de slag met Zaurus maar heb je wat ondersteuning nodig? Dan is onderstaande handleiding precies wat je nodig hebt. Klik op de afbeelding hieronder om de Quick start handleiding voor zorgverleners te downloaden.

Heb je wellicht meer ondersteuning nodig of ben je benieuwd naar de geavanceerdere instellingen van Zaurus? We hebben ook een uitgebreidere handleiding voor zorgverleners beschikbaar.