De add-in moet vanuit de webclient van Office 365 geinstalleerd worden. Om hier te komen kan je verschillende dingen doen.

Via de Outlook op het web

• Log in op www.office.com en kies vervolgens voor Outlook.
  • Eenmaal geladen gaan we naar de agenda en drukken we op 'nieuwe gebeurtenis.'
  • Klik op de 3 puntjes in de balk boven in het scherm:
  • Daar kiezen we voor 'Invoegtoepassingen downloaden'
  • Nu wordt het add-in center geladen waar we boven in het scherm kunnen zoeken. Vul hier Zaurus in, en de add-in wordt voor je gevonden.
  • Druk op 'Toevoegen,' en vervolgens op 'Doorgaan.'

De add-in is nu aan Outlook toegevoegd.

Vanuit de Outlook desktop-client:

• Klik in de desktop client op het tabje 'start' en kies voor 'Invoegtoepassing downloaden.'

• Mocht je deze knop niet kunnen vinden, ga dan naar 'Bestand,' het tabje 'Info' en klik op 'Invoegtroepassingen beheren'

Ongeacht welke manier je kiest zal Outlook je nu naar het add-in center sturen.

• Zoek hier naar Zaurus en klik op het Zaurus icoontje.'

Druk in het volgende venster op de blauwe 'Toevoegen-knop' en de Outlook add-in wordt voor je geinstalleerd.