Gedeelde bestanden bijwerken nadat je de link en code al verstuurd hebt Afdrukken

Wanneer je bestanden gedeeld hebt met iemand kan je deze bestanden ook nog wijzigen, of helemaal nieuwe bestanden toevoegen.

Klik op de link die je verstuurd hebt en vul de code in bij het inlogscherm.

Eenmaal in het gedeelde bestanden overzicht zie je onder het overzicht van de bestanden een link om in te loggen.

Klik hier op en log in met je Zaurus account. Het scherm zal er nu zo uit zien.

Je kan nu extra bestanden toevoegen, of gedeelde bestanden verwijderen.

Vervaldatum aanpassen

Het is ook mogelijk om de vervaldatum aan te passen. Dit kan niet langer zijn dan het maximaal toegestane termijn, maar je kan het wel verkorten, of misschien nog een paar dagen verlengen.

Om dit te doen hoef je alleen maar op (aanpassen) achter de vervaldatum te klikken nadat je ingelogd bent als eigenaar van de bestanden.