Bestanden toevoegen nadat je de link en code al verstuurd hebt Afdrukken

Wanneer je bestanden gedeeld hebt met iemand kan je deze bestanden ook nog wijzigen, of helemaal nieuwe bestanden toevoegen.

Klik op de link die je verstuurd hebt en vul de code in bij het inlogscherm.



Eenmaal in het gedeelde bestanden overzicht zie je onder het overzicht van de bestanden een link om in te loggen.


Klik hier op en log in met je Zaurus account. Het scherm zal er nu zo uit zien.

Je kan nu extra bestanden toevoegen, of gedeelde bestanden verwijderen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..