Versie: 1.0.31

Verwachte release datum: 30-06-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• De video Integration zal nu zoveel mogelijk ruimte op de pagina gebruiken om het beeld zo groot mogelijk te maken

Bug fixes:

• Een bug opgelost dat het scherm grijs bleef in plaats van een melding toonde wanneer er iets mis ging met het openen van het videogesprek
  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat men te vaak geprobeerd heeft om het videogesprek te betreden als meerdere mensen met hetzelfde IP-adres het videogesprek probeerde te openen.