Video integration versie 1.0.29 Afdrukken

Versie: 1.0.29

Verwachte release datum: 16-06-2021

• Nieuwe features/verbeteringen:
  • Het is nu mogelijk om de audio-output te selecteren. Dit werkt echter alleen in Google Chrome en Microsoft Edge.
  • Wanneer in EPD het e-mailveld van de medewerker niet in gevuld is, dan zal automatisch teruggevallen worden op de flow zonder e-mailadres.
  • Wanneer een scherm vergroot wordt, dan zal deze een melding geven hoe het scherm weer verkleint kan worden.