Je kan zowel voor als tijdens het videoconsult van camera wisselen.

Voor het consult:

Druk op je naam rechts boven in de hoek, en kies vervolgens voor 'Instellingen.'

In het menu waar je nu komt vind je onderaan welke camera en microfoon gebruikt worden. Als er niks specifieks geselcteerd is, dan zal Zaurus de standaard optie die door het besturingssysteem aangeboden wordt gebruiken.

Klik op Wijzigen en je krijgt een menu te zien waar je de camera en microfoon kan selecteren. Kies voor de apparaten die je wilt gebruiken.

Tijdens het videoconsult kan je dit menu ook tevoren halen door middel van het tandwiel-knopje.

Kies hier ook weer voor het apparaat dat je wilt gebruiken en Zaurus zal gelijk gebruik gaan maken van het nieuwe apparaat.